ΥΛΙΚΑ (για 2 μερίδες)
ΕΚΤΕΛΕΣΗ Αχνίστε κρεμμύδι και πιπεριά ψιλοκομμένα σε πολύ χαμηλή φωτιά . Προσθέστε το λάδι , ανακατέψτε λίγο ακόμη και σβήστε με το κρασί . Συνεχίστε το ανακάτεμα . Προσθέστε την ντομάτα και βράστε για 15 λεπτά σε χαμηλή φωτιά . Στρώστε τις γαρίδες σε πλατύ σκεύος και περιχύστε από πάνω με την σάλτσα . Αφήστε να βράσουν όλα μαζί , χωρίς να ανακατέψετε με κουτάλι , παρά μόνο κουνώντας το σκεύος πότε –πότε . Σε 30 λεπτά περίπου είναι έτοιμο . Αν έχει αρκετό ζουμί , βράστε για 2-3 λεπτά σε δυνατή φωτιά χωρίς καπάκι , για να χυλώσει . ΚΑΛΗ ΟΡΕΞΗ!!! Μαγειρεμένη όλη η συνταγή = 1076γρ. Συνδυάστε τες με νερόβραστα μακαρόνια ολικής. |
|