ΚΑΛΑΜΑΡΑΚΙΑ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΥΛΙΚΑ (για 1 μερίδα)
Καθαρίστε και πλύνετε καλά τα καλαμαράκια . Κόψτε τα σε ροδέλες και τα πλοκάμια στη μέση . Βάλτε τα στην χύτρα μαζί τα κρεμμύδια και το σκόρδο και αχνίστε τα για λίγο . Προσθέστε την ντομάτα το λάδι και το κρασί και αφήστε τα να βράσουν για 30 λεπτά . Όταν τελειώσει ο χρόνος βρασμού , ανοίξτε την χύτρα και , αν έχει αρκετό νερό , βράστε για 1-2 λεπτά να χυλώσουν . 1 μερίδα = 500γρ. Συνοδεύουμε με άγριο ρύζι και σαλάτα της αρεσκείας μας ! ΚΑΛΗ ΟΡΕΞΗ!!! |
|