ΥΛΙΚΑ (1 μερίδα)
2 αυγά (120γρ.) , 200 γρ. σάλτσα μελιτζάνας και πιπεριάς ΕΚΤΕΛΕΣΗ > Βάζετε στο τηγάνι τη σάλτσα της μελιτζάνας. > Προσθέτετε τα αυγά > Σε 3 λεπτά το αποσύρετε από τη φωτιά . ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΟΡΕΞΗ!!! Για ΤΗΝ ΣΑΛΤΣΑ ΜΕΛΙΤΖΑΝΑΣ ΚΑΙ ΠΙΠΕΡΙΑΣ ΦΛΩΡΙΝΗΣ ΥΛΙΚΑ (ΓΙΑ 4 μερίδες) 400 γρ. σάλτσα ντομάτα σπιτική σε βάζο , 2 μικρά ξερά κρεμμύδια ψιλοκομμένα (200γρ.) , κόκκινη πιπεριά ψημένη στα κάρβουνα ή στον φούρνο (260γρ.) , μελιτζάνα ψημένη στα κάρβουνα ή στον φούρνο (260γρ.) , 1 σκελίδα σκόρδο (10γρ.) , 2 κουταλάκια του γλυκού ελαιόλαδο , αλάτι ΕΚΤΕΛΕΣΗ > Αχνίζετε το κρεμμύδι με το σκόρδο, , Όταν μαραθούν τα αφαιρείτε από το τηγάνι Σε μπλέντερ τοποθετείτε το μείγμα του κρεμμυδιού , το ελαιόλαδο τις πιπεριές και την μελιτζανιά και την σάλτσα ντομάτας Τα βάζουμε στο τηγάνι για 5 λεπτά και η σάλτσα είναι έτοιμη |
|