3 κιλά Ώριμες ντομάτες κατά προτίμηση ρόμα , αλάτι.
3 κιλά Ώριμες ντομάτες κατά προτίμηση ρόμα, 2 μικρά ξερά κρεμμύδια, 2 κόκκινες πιπεριές, 1 σκελίδα σκόρδο, μισό κουταλάκι του γλυκού κόκκινο πιπέρι, μισό κουταλάκι του γλυκού κουρκουμά, 5-6 φύλλα βασιλικού, αλάτι ΕΚΤΕΛΕΣΗ Πρώτα αποστειρώνετε τα βάζα. Η αποστείρωση γίνεται ως εξής: Πλένετε τα βάζα και τα καπάκια. Τα βράζετε σε κατσαρόλα γεμάτη με νερό ή τα πλένετε στο πλυντήριο πιάτων. Τα αφήνετε ανάποδα σε πετσέτα να στεγνώσουν Στο μούλτι βάζετε όλα τα υλικά μαζί να γίνουν πολτός .Βράζετε σε κατσαρόλα να σωθούν τα πολλά υγρά της σάλτσας. Ζεστή όπως είναι η σάλτσα γεμίζετε τα βάζα. Τα κλείνετε πολύ καλά και τα αναποδογυρίζετε . ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ !!! Η ΣΑΛΤΣΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΦΑΓΗΤΑ ΠΟΥ ΜΑΓΕΙΡΕΥΕΤΕ |
|