ΥΛΙΚΑ (3 μερίδες)
6 αυγά , 1 πορτοκαλί , 1 κόκκινη , 1 κίτρινη πιπεριά σε κύβους 1 γλυκοπατάτα σε κύβους , 40γρ. τριμμένη γραβιέρα ωρίμανσης , 40 γρ. τυρί φέτα κατσικίσια τριμμένη , 3 κουταλάκια του γλυκού ελαιόλαδο , λίγο αλάτι Μεσολογγίου ΕΚΤΕΛΕΣΗ Σε κατσαρόλαβάζετε νερό , λίγο αλάτι το ένα κουταλάκι ελαιόλαδο.Προσθέτετε τις πιπεριές , και την γλυκοπατάτα.Αφήνετε να σιγοβράσουν για 20 λεπτά περίπου . Στο αντικολλητικό τηγάνι προσθέτετε τα 2 κουταλάκια ελαιόλαδο , τα βρασμένα λαχανικά. Χτυπάτε ελαφριά τα αυγά , προσθέτετε τα τυριά. Στο τηγάνι με τα λαχανικά προσθέτετε το μείγμα των αυγών Ψήνετε το μείγμα (3-4 λεπτά) Με την βοήθεια πιάτου γυρνάτε την ομελέτα . Ψήνετε 3-4 λεπτά . ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΟΡΕΞΗ!!! |
|