ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ .ΥΛΙΚΑ (για 5 μερίδες)
ΕΚΤΕΛΕΣΗ Μουλιάζετε αποβραδίς τα ρεβίθια σε χλιαρό νερό με 1 κουταλιά της σούπας σόδα . Το πρωί τα ξεπλένετε πολύ καλά με χλιαρό νερό . Σε χύτρα βάζετε νερό και βράζετε για 30 λεπτά . Στο μούλτι βάζετε όλα τα υλικά εκτός του αλευριού και τα πολτοποιείται Τοποθετείτε το μείγμα σε μπολ και προσθέτετε το αλεύρι τα αναμειγνύετε Πλάθετε σε κεφτέδες Τοποθετείτε σε ταψί με λαδόκολλα . Ψήνετε στον φούρνο σε αέρα στους 20 βαθμούς κελσίου ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΟΡΕΞΗ!!! Σύνολο η συνταγή 1050 γρ. (τα 15 τεμάχια ) Το ένα τεμάχιο 70 γρ. 1 μερίδα= 210 γρ. Επιλογές κατανάλωσης: Τορτίγια φαλάφελ Burger φαλάφελ |
|