.ΥΛΙΚΑ ( για 1 μερίδα)
2 αυγά , 30 γρ. τριμμένη τυρί φέτα κατσικίσιο , μισό μικρό ψιλοκομμένο κρεμμύδι , 70 γρ. πατάτα , 2 κουταλάκια ελαιόλαδο αλάτι , πιπέρι . ΕΚΤΕΛΕΣΗ > Πλένετε και κόβετε τις πατάτες όπως ακριβώς για το τηγάνισμα. Με το 1 κουταλάκι ελαιόλαδο τις αλείφετε ,τις αλατίζετε και τις βάζετε πάνω σε λαδόκολλα . Ψήνετε για 30΄περίπου στους 200 βαθμούς . > Αχνίζετε σε τηγάνι το κρεμμύδι , μόλις μαραθεί το τοποθετούμε σε μπολ. > Σε μπολ χτυπάτε τα αυγά > Αλείφετε το τηγάνι με το ελαιόλαδο > Προσθέτετε τις πατάτες και το κρεμμύδι > Ρίχνετε τα αυγά. > Προσθέτετε το τυρί , το αλάτι και το πιπέρι > Γυρίζετε την ομελέτα με την βοήθεια ενός πιάτου > Ψήνετε και από την άλλη πλευρά ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΟΡΕΞΗ!!! |
|