Μέσα στον εγκλεισμό της καραντίνας σας έχω παρατηρήσει να κάνετε σπιτικό ψωμί πράγμα το οποίο στηρίζω και εγώ προσωπικά επειδή κάνοντας το σπιτικό ψωμί πάντα ξέρετε τι έχει μέσα, δεν έχει διογκωτικά συντηρητικά και άλλα βλαβερά για την υγεία πρόσθετα τροφίμων.
Εδώ και πάρα πολλά χρόνια φτιάχνω το δικό μου σπιτικό ψωμί το συνδυάζω με τυρί κασέρι κατσικίσιο και ντομάτα ώστε να γίνει τριάδα. Εννοείται πως το κάνω συμπαγές ολικής ή πολύσπορο και ντίνκελ. Και σήμερα σας έχω την απλή συνταγή για να φτιάξετε ένα νοστιμότατο ψωμί ντίνκελ! Θα χρειαστείτε:
|
|