Μα Σπετσοφάι Light Υλικά για 4 μερίδες
Σε αντικολλητικό τηγάνι ψήνουμε το λουκάνικο μέχρι να πάρει χρώμα. Στο βγάζουμε απο την φωτιά και το αφήνουμε στην άκρη σε ένα πιάτο. Στο ίδιο τηγάνι, ψήνουμε τις πιπεριές με λίγο νερό μέχρι να μαλακώσουν και στην συνέχεια προσθέτουμε την σάλτσα και τα λουκάνικα. Σερβίρουμε με άγριο και κίτρινο ρύζι. Το αποτέλεσμα είναι πεντανόστιμο και πολύ ελαφρύ! Μαγείρεψα για όλη την παρέα και φάγαμε μαζί στο Κυριακάτικο τραπέζι! Απολάυσαμε το κυρίως πιάτο με σαλάτα, τυράκι γραβιέρα, ψωμάκι πολύσπορο και φυσικά κρασάκι κόκκινο ημίγλυκο! Καλή Όρεξη και Καλή Δημιουργία! |
|