ΜΙΓΜΑ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ
ΥΛΙΚΑ και ΕΚΤΕΛΕΣΗ (για 8 τορτίγιας)
ΕΚΤΕΛΕΣΗ Μόλις σωθούν τα υγρά προσθέτετε και 1 κουταλιά της σούπας αλεύρι Ντίγκελ. ΣΑΛΤΣΑ ΝΤΟΜΑΤΑΣ ΥΛΙΚΑ (για 8 τορτίγιας)
ΕΚΤΕΛΕΣΗ Χτυπάτε όλα τα υλικά στο μπλέντερ. Τοποθετείτε στο τηγάνι μέχρι να σωθούν τα υγρά Βάζετε σε κάθε τορτίγιας γέμιση. Την τυλίγετε Τις βάζετε δίπλα δίπλα σε ταψί που έχετε βάλει λαδόκολλά Περιχύνετε με την σάλτσα Ψήνετε στους 180 βαθμούς Κελσίου για 45 λεπτά ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΟΡΕΞΗ !!! Μαγειρεμένη 1 γυναικεία μερίδα 1 τορτίγιας = 270 γρ. Μαγειρεμένη 1 ανδρική μερίδα 2 τορτίγιας = 540 γρ. |
|